NYDALEN LOGOPEDI
LOGOPED BRITA B. OLAFSEN
 
 
 
 
 
 
 
LOGOPED MNLL
BRITA BEATHE OLAFSEN
 
Velkommen til Nydalen logopedi og logoped Brita Beathe Olafsen!
   Hjem      Kontakt
 
 Du er velkommen til å ta kontakt på telefon 90264780 eller epost britbeat@online.no hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.
 

Hvis det er ønskelig så kan vi også avtale en uforpliktende samtale på mitt kontor.

 

Behandlingen foregår i utgangspunktet på mitt kontor, men jeg har også muligheter for å reise hjem til den enkelte, eller til barnehage, skole eller institusjon.

 

Jeg følger veiledende honorartakster som gjelder for undersøkelse og behandling hos logoped MNLL i privat praksis. Satsene finner du her: Satser

 

Barn i grunnskolen og voksne med særskilt behov for opplæring har rett til et spesialpedagogisk tilbud fra kommunen. Fylkeskommunen har plikt til å tilby slik hjelp til ungdom i videregående skole. Du kan få støtte til behandling for språk- og talevansker hvis kommunen eller fylkeskommunen ikke kan gi deg et slik tilbud.

 

For å få støtte må legen din henvise deg til behandling hos logoped, samt at du må få en bekreftelse på at kommunen eller fylkeskommunen ikke kan gi deg et slikt tilbud. Jeg kan da eventuelt hjelpe med en slik søknad til HELFO. Det kan gis støtte til 25 behandlinger om gangen(ingen egenandel).

 
Du finner mer om ordningen på hjemmesidene til HELFO og Norsk Logopedlag.

 

Kontoradresse:
 
Sandakerveien 128, 3 etg.
Det er et hvitt trehus der 
forskjellige helseaktører har
kontorer. Det er 5 minutter 
gange fra Storosentret og 2
minutter fra Handelshøyskolen BI.
Logoped Brita Beathe Olafsen MNLL - 2011 - 2015 - Org. nr 997 793 196